Houten vakantiechalet op maat

Volkomen genieten in uw eigen vakantiechalet, gemaakt van hout, geheel naar uw wens geproduceerd? Dat kan! Jaro Houtbouw realiseert voor u de aangename plaats om geheel tot rust te komen en vakantie te vieren. De vakantiechalet wordt conform de eigen wensen volledig op maat gemaakt. Dit betekent dus dat (vrijwel) niets aan maten of beperkingen is gebonden. Behalve de afmetingen kunt u ook het daktype en zelfs de houtsoort zelf bepalen. Het wordt dus echt een persoonlijk vakantiechalet.

Uw vakantiechalet op maat gemaakt

Of uw vakantiechalet groot of klein moet worden, met een plat dak of punt dak, vurenhout of Red Cedar, enzovoorts, in het maatwerkprogramma is bij ons (nagenoeg) alles mogelijk! Daarbij kunnen wij het gehele project van A tot Z leiden. Denk hierbij aan een sonderingsrapport, de fundering, een vergunningsaanvraag etc. De veelzijdigheid in het maatwerk is onze kracht! Wij verwerken uw wensen en realiseren samen met u een vakantiechalet van uw dromen.

Een vakantiechalet als investering

U kunt ook vanuit een beleggingsoogpunt een vakantiechalet aanschaffen. Dit is meestal een vakantiewoning met een vastgesteld huurrendement. U wilt uw investering toch terug verdienen. Jaro Houtbouw geeft u vooraf een duidelijke offerte wanneer u overweegt om een vakantiechalet aan te schaffen. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent.

Zoektocht naar een houten vakantiechalet?

Wilt u een vakantiechalet kopen, maar weet u nog niet hoe en waar u moet beginnen? Jaro Houtbouw staat u graag terzijde. In de loop der jaren hebben we al diverse vakantiechalets gebouwd.

Contact

Neem eens contact op met Jaro Houtbouw. Tel. 0341-262663

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 7 van 7