Een houten vakantiechalet bouwen

Een houten vakantiechalet bouwen, misschien midden in de natuur of op een chaletpark, uitgevoerd in een Scandinavisch uiterlijk? Het betreft een heerlijke gedachte die wij voor u kunnen uitwerken! De mogelijkheden binnen de houten vakantiechalets zijn enorm. U kunt zelf bepalen in welke afmeting u de vakantiechalet wenst, wat voor daktype het moet zijn, voor welke houtsoort u kiest, enzovoort. Iedere vakantiechalet die wij bouwen wordt speciaal in opdracht gemaakt, zodat (nagenoeg) iedere uitvoering uit hout kan worden gerealiseerd. Op deze manier kunnen we ook uw droomchalet bouwen!

Houten vakantiechalet bouwen

Jaro Houtbouw is een vooraanstaand leverancier van houten vakantiechalets. Kwalitatief uitstekende vakantiechalets worden door onze tekenaars uitgewerkt in een professioneel tekenprogramma. Uw vakantiechalet wordt vervolgens door ervaren productiemedewerkers geproduceerd, uiteindelijk is het zelfs mogelijk om te kiezen voor de montage van uw vakantiechalet door Jaro Houtbouw. Wanneer uw wensen op papier staan, realiseren wij deze wensen in het hout. Het is mogelijk uw vakantiechalet in landelijke- of juist moderne bouwstijl te produceren!

Een vakantiechalet als investering

U kunt ook vanuit een beleggingsoogpunt een vakantiechalet aanschaffen. Dit is meestal een vakantiewoning met een vastgesteld huurrendement. U wilt uw investering toch terug verdienen. Jaro Houtbouw geeft u vooraf een duidelijke offerte wanneer u overweegt om een vakantiechalet aan te schaffen. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent.

Zoektocht naar een vakantiechalet?

Wilt u een vakantiechalet kopen, maar weet u nog niet hoe en waar u moet beginnen? Jaro Houtbouw staat u graag terzijde. In de loop der jaren hebben we al diverse vakantiechalets gebouwd.

Contact

Neem eens contact op met Jaro Houtbouw. Tel. 0341-262663

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 16 van 16