Ontspannen vrijheid in luxe chalet Kijk hier eens voor meerdere chalets...
Ook voor een houten huis zijn wij thuis Verras uzelf eens door hier meerdere modellen te bezichtigen...
Uw gastvrijheid wordt zo wel gewaardeerd Hier vindt u een ruim aanbod gastenverblijven

Chalet zelf bouwen goedkoper dan prefab?

Een chalet is vaak een behoorlijke investering. Misschien overweegt u daarom om uw chalet zelf te bouwen. Een prefab chalet hoeft echter helemaal niet duurder te zijn. In tegenstelling zelfs. Daarnaast hebben prefab chalets nog meer voordelen.

De kosten voor een zelfbouw chalet zijn vaak hoger dan u denkt. U betaalt vaak een stuk meer voor het hout in vergelijking met fabrikanten – die materiaal groot bij een houthandel in kunnen kopen. Verkijk u daarbij ook niet op de bijkomende kosten: dak, fundering, dakgoot, stormankers, etc. Ook de vervoerskosten kunnen onderschat worden. En voor het zaag- en timmerwerk zult u wellicht een aantal extra dagen vrij moeten nemen.

Ook het assembleren van een zelfgemaakte chalet vraagt vaak meer tijd dan het in elkaar zetten van een prefab chalet. Een bouwpakket met bouwtekening kan binnen een paar dagen omgezet worden in een prachtig chalet. Met een zelfgemaakte chalet is dit lastig te evenaren.

Tel daarbij op dat de “eerste-aankoop-korting” van Chaletsite u soms wel honderden euro’s voordeel geeft op de adviesprijzen van onze leveranciers, en dat we voor showmodellen vaak mooie aanbiedingen hebben en de keuze voor een prefab chalet wordt ineens een stuk aantrekkelijker!

Ga hier naar ons assortiment chalets of kies direct een merk.

Offerte aanvraag

 • Zoek de chalet
  van uw voorkeur
 • klik op de button
  offerte aanvragen
 • De beste offerte

Enkele voordelen van Chaletsite

 • Complete
  chalet
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van de
  beste offerte