Houten gastenverblijf bouwen

Op zoek naar een gastenverblijf of een bed & breakfast die alleen maar warmte uitstraalt? Kies voor een bouwwerk uitgevoerd in houten wanden! Het is mogelijk om modern te combineren met landelijk, daarbij voelt de constructie prettig aan is hout van nature isolerend. Jaro Houtbouw helpt u van het fundament tot de gewenste dakbedekking aan uw hotel aan huis!

Een gastenverblijf op maat laten bouwen

Van sierlijke schoren tot landelijke deuren? Of kiest u liever voor een sedumdak in combinatie met een strakke schuifpui? Bij Jaro Houtbouw behoren beide opties tot de mogelijkheden. Uw gastenverblijf wordt namelijk op maat geproduceerd. Dit doen wij volledig volgens uw wensen. Daarbij kunnen we het bouwwerk voorzien van sanitaire voorzieningen en misschien een extra verdieping.

Bed and breakfast in een gastenverblijf

Kies voor Jaro Houtbouw en laat uw bed and breakfast of gastenverblijf traditioneel bouwen met karakter. Met de combinatie van uw ideeën en ons advies, creëren we een duurzaam en behaaglijke houten gastenverblijf waar u gegarandeerd lang van gaat genieten.  Zo kunt u uw gasten nog beter van dienst zijn.

Neem contact op met Jaro Houtbouw

Bel 0341-262663 om een afspraak te maken. Zo kunnen we samen overleggen, om een mooi gastenverblijf te laten bouwen.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 7 van 7