Recreatiewoning

Er zijn steeds meer mensen die er voor kiezen om een recreatiewoning te kopen. 

Wat is er nu niet fijner, om in de drukte van de hedendaagse maatschappij even te ontspannen met een minivakantie. Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie in een eigen recreatiewoning. Waarom zou u niet overwegen om een eigen recreatiewoning te kopen?

Uw eigen recreatiewoning

Bent u op zoek naar een eigen recreatiewoning of overweegt u om een tweede woning te kopen? In beide gevallen bent u bij Jaro Houtbouw aan het goede adres. Samen met u ontwerpen we de mooiste recreatiewoning, precies zoals u het wilt.

Een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik

Allereerst kunt u een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik. Lekker genieten in uw eigen recreatiewoning, wie zou dat niet willen? Als u  kiest voor een eigen recreatiewoning wilt u natuurlijk ook comfortabel zitten. Er zijn veel mogelijkheden om dit voor u te realiseren. Neem eens contact met ons op.

Een vakantiewoning als investering

Daarnaast kunt u ook vanuit een beleggingsoogpunt een vakantiewoning aanschaffen. Dit is meestal een vakantiewoning met een vastgesteld huurrendement. U wilt uw investering toch terug verdienen. Jaro Houtbouw geeft u vooraf een duidelijke offerte wanneer u overweegt om een vakantiewoning aan te schaffen. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent.

Zoektocht naar een vakantiewoning?

Wilt u een vakantiewoning of recreatiewoning kopen, maar weet u nog niet hoe en waar u moet beginnen? Jaro Houtbouw staat u graag terzijde. In de loop der jaren hebben we al diverse vakantiewoningen gebouwd.

Contact

Neem eens contact op met Jaro Houtbouw. Tel. 0341-262663

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 9 van 9