Exclusieve en eigentijdse chaletbouw! Klik hier en laat u verrassen
Mantelzorg-chalet op maat, voor zorg aan huis! Onze maatwerkoplossingen
Sfeervol recreƫren zoals u dat wil! Recreatiewoningen op maat
Realiseer een houten chalet op maat! Bekijk ons ruime aanbod

Persoonlijk en vakkundig, al jaren een begrip

De passie van Jaro International en Jaro Houtbouw

Onze passie vloeit voort uit de succesvolle filosofie zoals deze ooit is begonnen. Veel kennis, gedegen en eerlijk advies, persoonlijke aandacht, uitstekende kwaliteit en perfecte service. Dit houdt in dat we onze afspraken nakomen, waarin de mentaliteit van de medewerkers de belangrijkste schakel vormt. De medewerkers van Jaro International en Jaro Houtbouw zijn geen onderdeel van het Jaro team, maar het is Jaro zelf. 

Kernwaarden

De kernwaarden van Jaro International en Jaro Houtbouw liggen dan ook in eerlijk, oprecht handelen. Deze waarden vertalen zich in kwalitatieve goede producten en diensten. U als klant staat bij Jaro International  en Jaro Houtbouw op nummer 1. De medewerkers van Jaro International en Jaro Houtbouw stellen alles in werk om u als klant tevreden te maken en te houden.

Medewerkers

Het bedrijf bestaat uit een team van 24 gemotiveerde medewerkers met passie voor het product en de eindgebruiker in ogenschouw houdend.

Missie

De missie van Jaro International en Jaro Houtbouw is: Wij zijn pas tevreden als u het bent. Wat heeft het voor zin als uw chalet, vakantiewoning of mantelzorgwoning niet bevalt? Daar is niemand blij mee, wij ook niet. Wij geven u dan ook zo goed mogelijk een eerlijk advies over de mogelijkheden en de onmogelijkheden.

Visie

De visie van Jaro International en Jaro Houtbouw is het verder ontwikkelen tot DE SPECIALIST van het hoogwaardig leveren (en produceren van maatwerk) van chalets, vakantiewoningen, mantelzorgwoningen, enz., die voldoen aan de hedendaagse milieu- en duurzaamheidseisen, en waar u als  klant een tevreden gevoel aan overhoudt.

Exclusief maatwerk

Klik hier voor exclusief maatwerk, wat wij in onze fabriek produceren.

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07.30 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten.
Telefoon: 0341-262663

Offerte aanvraag

 • Zoek de chalet
  van uw voorkeur
 • klik op de button
  offerte aanvragen
 • De beste offerte

Enkele voordelen van Chaletsite

 • Complete
  chalet
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van de
  beste offerte