Mantelzorgwoning op maat

Gaat u langdurig zorgen voor uw vader, moeder of beide ouders? En willen zij nog graag in hun eigen woning wonen, dan helpt Jaro Mantelzorgwoningen u graag aan een praktisch, veilig en goed toegankelijke mantelzorgwoning op maat. We kunnen de mantelzorgwoning helemaal naar uw wensen uitvoeren. 

Uw houten mantelzorgwoning op maat gemaakt

Een houten mantelzorgwoning die op maat gemaakt wordt, moet uitnodigend, praktisch en veilig zijn. Daarbij is het materiaal wat gebruikt wordt en het daktype zeer bepalend voor de uitstraling van de mantelzorgwoning. Maar ook de inrichting is heel bepalend. Welke keuken vindt u mooi, hoe moet uw badkamer eruit zien. Allemaal vragen, waar we u graag een antwoord op geven.

Een houten mantelzorgwoning naar uw wens

Het is mogelijk te kiezen voor een moderne of juist een landelijke look! Juist vanwege de vele facetten die Jaro Mantelzorgwoningen u aanbiedt, moet iedere wens haalbaar zijn. U bepaalt uiteindelijk de uitvoering, de keuze in gevelmateriaal en de wensen qua daktype. Want u moet zich prettig voelen in uw mantelzorgwoning.

Advies op maat

Jaro Mantelzorgwoningen geeft u graag advies op maat als u naar een houten mantelzorgwoning op zoek bent. Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs willen u graag helpen bij uw keuze. Stuur een mailtje of bel 0341-262663

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 20 van 20