Mantelzorgwoning met zadeldak

Met het vakkundige advies van Jaro Mantelzorgwoningen en uw originele ideeën, realiseren we een functionele en veilige houten mantelzorgwoning met zadeldak. U wilt toch ook gezellig blijven wonen als u mantelzorg ontvangt?

De juiste indeling van uw mantelzorgwoning

Jaro Mantelzorgwoningen levert een houten mantelzorgwoning geheel op maat, in diverse afmetingen naar uw wens! We denken en adviseren mee in het gehele traject. Nadat wij samen tot een ontwerp zijn gekomen, produceren we op korte termijn een functioneel en veilig onderkomen. Met een professionele tekening krijgt u een goed beeld bij uw nieuw te bouwen mantelzorgwoning. Kies voor de juiste indeling van de ramen en deuren en laat de mantelzorgwoning bouwen in een houtsoort die past binnen uw situatie!

Geheel geïsoleerd

Een goede mantelzorgwoning met een zadeldak moet natuurlijk goed geïsoleerd zijn, hierdoor kunt u ook in de winter comfortabel van de mantelzorgwoning genieten. De buitenwanden worden vakkundig bekleed planken. De wanden worden geheel volgens het Nederlandse bouwbesluit geïsoleerd, zodat u er in de winter warmpjes bij zit, en inde zomer de warmte buiten de deur houdt. In de mantelzorgwoning kan ook een slaapzolder gecreëerd worden, deze is eenvoudig toegankelijk te maken door een vaste trap. U kunt bij ons ook kiezen voor een traplift!

Wij werken uw ontwerp uit

Alleen aan de hand van uw wensen is het mogelijk de beste mantelzorgwoning aan te leveren. Heeft u al een tekening of eenvoudige schets van uw houten mantelzorgwoning? Stuur het ons toe! Wij werken uw ontwerp uit en creëren een kwalitatief uitstekend bouwwerk op maat.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 13 van 13