Mantelzorgwoning met plat dak

Mantelzorgwoning met een plat dak

Onze houten mantelzorgwoningen met een plat dak, bewijzen dat functionele zorgruimtes ook smaakvol kunnen zijn. Bij Jaro Mantelzorgwoningen maken we uw mantelzorgwoning volledig op maat! Of u nu kiest voor een extra ramen of een overkapping: alles is mogelijk! Alleen conform uw wensen kunnen wij u helpen bij de beste indeling, meest tijdloze details en mooiste materialen. Uw houten mantelzorgwoning op maat wordt bij Jaro Mantelzorgwoningen superieur afgewerkt en geheel conform uw wensen opgeleverd.

Koop ook een mantelzorgwoning

Mantelzorg verlenen kan in een aanleunwoning of omgebouwde schuur. Het komt ook steeds vaker voor dat men kiest voor tandemwonen. Maar de mooiste optie is misschien toch wel, om een eigen mantelzorgwoning met een plat dak in houtskeletbouw aan te kopen. Deze vorm van mantelzorg verlenen en/of te ontvangen is vertrouwd en vindt vaak plaats bij het ouderlijk huis. Huren van een mantelzorgwoning? Nee, koop een mantelzorgwoning: helemaal op maat gemaakt!

Uw wensen staan centraal

Kiest u voor een moderne houten zorgkamer of een mantelzorgwoning op maat? Kies voor een plat dak, plaats de juiste ramen en deuren in uw mantelzorgwoning en creëer zo het gewenste uiterlijk. Of het u nu gaat om een moderne uitstraling of klassieke houten mantelzorgwoning, bij ons bent u op het juiste adres!

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 6 van 6