Mantelzorgwoning kopen

Een mantelzorgwoning kopen komt tegenwoordig steeds vaker voor. Veel van ons Nederlanders is mantelzorger en combineert dit ook nog eens met zijn of haar eigen baan. Jaro Mantelzorgwoningen helpt u daarom graag mee om de meest praktische en veilige mantelzorgwoning te kopen. Het moet een verblijf worden waar u de beste zorg kunt verlenen, hierbij moeten we rekening houden met verschillende aspecten. In iedere situatie wordt een andere indeling gewenst. Daarom bieden wij u aan om te variëren qua  uitvoering, daktype en wandbekleding.

Houten mantelzorgwoning kopen

Het enige wat bij ons standaard is, zijn de wijzigingen. Overweegt u een houten mantelzorgwoning te kopen, dan  deze wordt in overleg geheel op maat gemaakt. Onze eigen productie biedt een tal van mogelijkheden om het mantelzorgen eenvoudiger te maken. We denken graag met u mee, van fundering tot dakbedekking.

Een mantelzorgwoning bouwen zonder vergunning

Tegenwoordig is het vaak mogelijk een mantelzorgwoning te bouwen zonder vergunning. Mocht er wel een vergunning nodig zijn, dan kunnen wij u hierin helpen.
Gemeenten kunnen door een urgentieregeling voorrang geven aan woningzoekenden die met spoed (andere) woonruimte nodig hebben. Als een gemeente een urgentiebeleid heeft, dan wordt dit vastgelegd in de gemeentelijke huisvestingsverordening. Mantelzorgers behoren tot de categorieën die onder deze regeling vallen. Vraag bij uw gemeente naar de urgentieregeling in uw gemeente.

U bent vanzelf de architect van uw mantelzorgwoning

U bent vanzelf zelf de architect van uw mantelzorgwoning. U kunt zelf aangeven welke afmeting, uitvoering en indeling u wenst. En komt u er niet uit, we helpen u graag met het ontwerp.

Raadpleeg één van onze specialisten voordat u een mantelzorgwoning gaat kopen.

Voordat u een mantelzorgwoning gaat kopen, wilt u natuurlijk wel een goed advies.
Bespreek uw wensen eens met één van onze specialisten, zij staan u graag te woord.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 14 van 14