Mantelzorgwoningen

Een mantelzorgwoning bouwen of kopen? Ja, want mantelzorg verlenen wordt steeds belangrijker. Onze overheid stimuleert de mantelzorgverlening door burgers onder elkaar. Als u besluit om voor uw (schoon)ouders, een ander familielid of een bekende te zorgen, betekent dat veel voor u. Wanneer u door Jaro Mantelzorgwoningen een houten mantelzorgwoning laat bouwen, hebt u uw zorgvrager altijd in de buurt. Een mantelzorgwoning van hout is een relatief voordelige oplossing die we snel kunnen bouwen!

Een houten mantelzorgwoning bouwen of kopen?

Bent u een mantelzorger of neemt u misschien op korte termijn de beslissing om mantelzorg te verlenen? Dan bent u op de juiste website. Jaro Mantelzorgwoningen helpt u bij het bouwen of kopen van een mantelzorgwoning. Mantelzorg verlenen is een intensieve taak, zeker als u het moet combineren met uw werk. Het is daarom van belang dat de houten mantelzorgwoning een prettig en praktisch verblijf is!

Een mantelzorgwoning bouwen, helemaal compleet

Een mantelzorgwoning is beslist niet zomaar een houten tuinhuis. Integendeel, Jaro Mantelzorgwoningen heeft een doordacht concept voor de mantelzorgwoning. Wij bouwen een mantelzorgwoning op maat, die heel comfortabel is. Goed geïsoleerd, zodat niet alleen warmte en kou, maar ook geluiden buiten blijven. De mantelzorgwoning maken we zo compleet als u het maar wilt, met een toilet en een badkamer en alle denkbare installaties. Omdat alle ruimten gelijkvloers zijn, kunnen we de mantelzorgwoning eenvoudig rolstoelvriendelijk maken. Aspecten als een sonderingsrapport, fundering en misschien het slopen van een huidig bouwwerk kan Jaro Houtbouw ook realiseren. Zo kunt u kopen wat u wenst.

Is een mantelzorgwoning bouwen vergunningsvrij?

Tegenwoordig is het vaak mogelijk vergunningsvrij een mantelzorgwoning te bouwen. Mocht er wel een vergunning nodig zijn, dan kunnen wij u hierin helpen. 

Verder dient er aan de volgende voorwaarden te worden voldaan als u een mantelzorgwoning wilt bouwen:

  • De mantelzorgwoning mag alleen bij een bestaande woning worden gebouwd. De bestaande woning wordt dan gezien als hoofdgebouw en de mantelzorgwoning als bijbehorend gebouw.
  • Voor iedere mantelzorgwoning die u wilt bouwen geldt een maximale oppervlakte. Dit is afhankelijk van de grootte van het perceel grond en de al aanwezige bijgebouwen.

Wie is de architect als u een mantelzorgwoning wilt bouwen

Vanzelf bent u zelf de architect als u een mantelzorgwoning wilt bouwen. U kunt aangeven welke afmeting, uitvoering en indeling u wenst.
En mocht u er niet uitkomen als u een mantelzorgwoning wilt bouwen? Neem dan contact op, om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag!

Tel. 03 41-26 26 63

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 20 van 20