Mantelzorgwoning JR10059

Artikelnummer: 34243

Heeft u nog vragen, of zijn er ergens twijfels over? Laat het ons weten! We helpen u graag van A tot Z in het gehele traject.

Omschrijving

Moderne zorgkamers

Jaro Mantelzorgwoningen levert enkel authentiek en speciaal geproduceerde bouwwerken. Aan de hand van uw wensen is het mogelijk de juiste constructie aan te leveren. De ramen en deuren kunt u geheel naar wens invullen, maar ook de dakbedekking voeren we uit conform uw wensen. De meeste van onze mantelzorgwoningen worden geleverd met ‘echte’ dakpannen. De ‘Tuile du Nord’ dakpannen, dekken mooi vlak af en passen goed bij zowel moderne zorgkamers als landelijke mantelzorgwoningen.

Uitgevoerd met EPDM dakfolie

Deze zorgkamer is uitgerust met een 3-delige deur. Door deze grote opening is de zorgkamer gemakkelijk te bereiken met een rolstoel. Voor de ramen en deuren is er gekozen voor dubbel glas.  Het dak wordt voorzien van EPDM folie en de boeidelen zijn afgewerkt met een aluminium daktrim. 

Een nieuwe mantelzorgwoning

Op zoek naar een houten mantelzorgwoning? Bij Mantelzorgwoningen bent u op het juiste adres voor een nieuwe mantelzorgwoning. Wij vervaardigen uw houten mantelzorgwoning uit duurzame materialen. Het is uiteindelijk mogelijk zelf de gewenste verf of beits aan te brengen.

Mantelzorgwoning JR10059
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking over dit product? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Bel ons +31(0) 341-26 26 63

E-mail ons
  • * verplichte velden
Tip een vriend(in)

Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van dit product? Vul dan onderstaand formulier in!

Uw eigen gegevens
Gegevens van uw vriend(in)
  • * verplichte velden
Bel me terug

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u op de gewenste dag / tijd terug.

Uw gegevens
  • * verplichte velden