Mantelzorgwoning JR10022

Artikelnummer: 34247

Voor een goede impressie van de mogelijkheden om een mantelzorgwoning te bouwen, nodigen wij u graag uit of komen we bij u langs!

Omschrijving

Deze prachtige mantelzorgwoning bouwen we geheel naar uw wensen

Wij bouwen uw mantelzorgwoning op maat! Aan de hand van uw wensen, produceren we de mantelzorgwoning zoals u het voor ogen heeft. Het is mogelijk om te kiezen voor een inpandige luifel en diverse tussenwanden. Met inbreng van de juiste details creëren we een mantelzorgwoning met de uitstraling die past binnen uw situatie. Kies voor de juiste invulling qua ramen en deuren en schilder de woning uiteindelijk in een prachtige kleur. Op deze manier creëert u de perfecte uitstraling.

Voldoende daglicht

Dichtbij het ouderlijk huis wonen? Dat is mogelijk! Bekijk de foto's van deze prachtige houten mantelzorgwoning. Het dak is voorzien van oud hollandse dakpannen en een zinken dakgoot. Verder zijn de ramen en deuren zijn uitgerust met dubbel glas. Door voldoende ramen is er aan daglicht in deze mantelzorgwoning geen gebrek. 

Heeft u vragen over een mantelzorgwoning 

Zijn er voor u nog vragen of twijfels? Laat het ons weten! Want wij zijn ervoor, om u een antwoord te geven op iedere vraag, met betrekking tot uw houten mantelzorgwoning. Alleen conform uw wensen is het mogelijk de juiste mantelzorgwoning aan te leveren. In combinatie met onze ervaring realiseren wij voor u het beste fundament, gebruiken we de duurzaamste materialen en werken we met de mooiste afwerking!

Zo verblijft u straks in een heerlijke mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoning JR10022Mantelzorgwoning JR10022Mantelzorgwoning JR10022
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking over dit product? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Bel ons +31(0) 341-26 26 63

E-mail ons
  • * verplichte velden
Tip een vriend(in)

Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van dit product? Vul dan onderstaand formulier in!

Uw eigen gegevens
Gegevens van uw vriend(in)
  • * verplichte velden
Bel me terug

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u op de gewenste dag / tijd terug.

Uw gegevens
  • * verplichte velden